Home
Prijzen
Contact

Helpt u samen met Aan Huis Geknipt mee in de strijd om kanker te overwinnen? Kom dan naar de Hooglandse Benefiet Knip Dag!

Op zaterdag 22 maart a.s. organiseer ik samen met Alpe D'HuZes deelnemer Arthur Kolks, een fantastische benefiet knipdag. Deze dag is voor jong en oud en staat geheel in het teken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Alpe d'HuZes voor het onderzoek naar kanker. De gehele opbrengst van deze dag gaat dan ook naar dit goede doel.

Ik heb het initiatief genomen om deze dag te organiseren. Nadat ik zelf helaas van heel dichtbij de gevolgen van deze ziekte meerdere malen heb ervaren, wil ik meer dan alleen maar machteloos als toeschouwer langs de zijlijn staan. Het is tijd om echt wat te doen. Daarom sla ik samen met Alpe D'HuZes deelnemer Arthur Kolks, de handen ineen en organiseren we een benefiet knipdag, om met zoveel mogelijk bezoekers een steentje bij te kunnen dragen. En daarom nodig ik jullie allemaal bij mij thuis uit op de Tol 14 in Hoogland. Dit is anders dan jullie van mij met Aan Huis Geknipt gewend zijn maar wel lekker efficiënt.

Arthur Kolks fietst in juni 2014 voor de tweede keer de Alpe D’HuZes, intens gedreven door de motivatie dat opgeven geen optie is en er een einde moet komen aan deze vreselijke ziekte. Meer informatie over de stichting en de drive van Arthur, kunt u terug vinden op de website www.opgevenisgeenoptie.nl.

Wat is er deze dag allemaal te doen?

Voor slechts € 15,00 geef ik u een professionele knipbehandeling, zowel voor dames, heren en kinderen.

Mag er minimaal 20 cm van uw haar af? Kom dit dan doneren voor een mooie pruik voor mensen die hun haar zijn kwijt geraakt door deze verschrikkelijke ziekte.

Arthur heeft een horeca achtergrond en bakt voor deze speciale dag een paar heerlijke appeltaarten waar u, tegen een kleine vergoeding, van kunt genieten met bijvoorbeeld een kopje koffie, thee of een glaasje frisdrank.

U kunt de kinderen gerust meenemen, want voor hen is er een springkussen (mogelijk gemaakt door Jumping Joe Amersfoort), ze kunnen worden geschminkt en er is lekkere limonade. Ook zijn er speciaal voor deze dag cup-cakes gebakken die versierd kunnen worden en daarna uiteraard ook lekker opgegeten kunnen worden. Ook is het mogelijk om een prachtige, kleurrijke haarextension te laten plaatsen. Dit alles voor een kleine bijdrage om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kankerbestrijding.

Voor de kinderactiviteiten vragen wij een minimale bijdrage, maar een extra donatie staat natuurlijk vrij.

-           Ritje springkussen€ 0,50

-           Schminken€ 2,00

-           Limonade€ 0,50

-           Cupcakes versieren€ 1,50

-           Haar extension laten plaatsen€ 3,00


De benefiet knipdag is zaterdag 22 maart a.s. van 11.00 uur - 17.00 uur. Voor het knippen, en het doneren van haar, graag een afspraak maken om teleurstellingen te voorkomen. Dat kan via 06-55875778 of door middel van het contact formulier op deze pagina. Ook voor alle andere activiteiten of een donatie bent u van harte welkom op De Tol 14 in Hoogland.

Like ons op facebook www.facebook.com/aanhuisgeknipt en blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen rondom deze geweldige dag.


   
 
 
 

Tel. 06-55875778

 

Copyright © Aan huis geknipt
Realisation by BND-Solutions